Letališka cesta 12, 1000 Ljubljana

Povpraševanje
Povpraševanje

Kontakt

Avto Trust d.o.o.

Beblerjev trg 14
1000 Ljubljana
Matična številka: 9301437000
Davčna številka: 92643167

Sledite nam

Avto Trust d.o.o.

Smo podjetje Avto Trust, ki ima v svoji ekipi ljudi z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju uvoza in prodaje vozil, ter sodelovanja z partnerji na tem področju. Že sama beseda Trust vam veliko pove o našem podjetju. Smo podjetje vredno zaupanja, ki je bilo ustanovljeno z namenom da svojim strankam omogoči in uresniči brezskrben hiter in varen uvoz, nakup ali najem vozila.
Vozila uvažamo iz celotne Evrope. Za vsako vozilo pred nakupom priskrbimo in preverimo vse potrebne informacije, zgodovino in stanje vozila. Vozila kupujemo izključno iz preverjene baze vozil naših rednih dobaviteljev. Stremimo k individualnemu osebnemu pristopu, saj se zavedamo raznolikosti naših strank. Vsem svojim strankam se maksimalno posvetimo ter jih med celotnim postopkom nakupa obveščamo o dogajanju in novostih hkrati pa jim nudimo svetovanje in pomoč.
Naš cilj je stranki ponuditi transparenten nakup vozila in poskrbeti za celovito storitev brez kakršnegakoli obremenjevanja in zapravljanja vašega časa. Po uvozu vozila uredimo vso potrebno dokumentacijo, pranje vozila, poliranje in vse potrebno vse do registracije vključno s financiranjem in željami stranke. Smo prava izbira za vse ki potrebujejo profesionalno, brezskrbno in zanesljivo storitev uvoza, prodaje in najema avtomobila. Vsako stranko obravnavamo individualno, jo med postopki obveščamo o dogajanju in poskrbimo da se boste z novim vozilom zapeljali v najkrajšem možnem času!

Zakaj izbrati nas?

Imate vprašanje vezano na uvoz vozila?

Kontaktirajte nas

Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje, mi pa vam bomo poiskali ustrezno vozilo.